By FABELSA BV

Veelgestelde vragen

Annuleren 

De huurder kan de reservatie annuleren ten laatste 14 dagen voor leveringsdatum. Bij niet tijdig annuleren dient 50% van het totaal bedrag te worden betaalt als schadevergoeding. Door slecht weer is het kosteloos annuleren.

Annuleren door slecht weer

Annuleren door slecht weer kosteloos tot 24u voor de levering! Funny castle kan de overeenkomst opzeggen zonder verder gevolg bij slecht weer. Hebt u al de overschrijving uitgevoerd. U ontvangt een tegoedbon ter waarde van u reservatie.

Bereikbaarheid

Maandag-vrijdag: 9u - 20u

Zaterdag-zondag: 9u - 21u


Mail: [email protected]

Telefoon: 051.72.22.76


Betalen

- Cash bij levering (gepast)

Niet betaalt bij levering wordt het springkasteel/attractie niet geplaatst!


- Scholen, gemeentes krijgen 14 dagen na facturatiedatum om te betalen

Factuur

Enkele dagen voor levering ontvangt u een factuur. 

Op de factuur wordt alles nog eens vermeldt. 


Hebt u geen ontvangen stuur gerust een mailtje.

Leveringen / ophalingen

Alle leveringen gebeuren in de voormiddag tussen 7u en 12u. Wij komen deze terug ophalen de avond zelf tussen 18u en 22u. 

Er kunnen geen wijzigingen meer gedaan worden aan de afgesproken tijden.

Leveringskosten

Er wordt GRATIS geleverd in een straal van 20km van Roeselare. 

De overige afstand wordt berekend aan de hand van een tabel. In info of bij het online reserveren kunt u de tarieven terug vinden.

Niet aanwezig bij levering

Niet op het afgesproken uur aanwezig wordt er niet gewacht en zal de levering niet plaats vinden. Zodat we op tijd kunnen zijn bij de volgende klanten. 

Reactie op vragen/reservaties

Wij doen ons best om vragen en reservaties binnen de 48u te beantwoorden. Krijgt u binnen 2 dagen geen antwoord, dan is er iets fout gelopen gelieve ons opnieuw te contacteren.

Reserveren

Reserveren dient te gebeuren via  de website. U gaat automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Reservaties via messenger, sms, whatsApp zijn niet geldig!

Vragen

Wilt u meer weten over onze werkwijze, aanbod, prijzen, levering, plaatsing enz. Neem contact op via onze contactformulier.

Wijzigingen

Bevestigde reservaties kunnen ten laatste 14 dagen voor leveringsdatum gewijzigd worden als die tijdig worden doorgegeven en het springkasteel/attractie nog beschikbaar is.