Praktische in​fo

Vragen

Wilt u meer weten over onze werkwijze, aanbod, prijzen, levering, plaatsing enz. Neem contact op via onze contactformulier.

Reserveren

Reserveren dient te gebeuren via  de website. U gaat automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Tip: boven het formulier worden datums genoteerd die al volzet zijn!

Reactie op vragen/reservaties

Wij doen ons best om vragen en reservaties binnen de 48u te beantwoorden. Krijgt u binnen 2 dagen geen antwoord, dan is er iets fout gelopen gelieve ons opnieuw te contacteren.

Bereikbaarheid

Maandag-vrijdag: 9u - 20u

Zaterdag-zondag: 9u - 21u


Mail: [email protected]

Telefoon: 051.72.22.76


Wijzigingen

Bevestigde reservaties kunnen ten laatste 14 dagen voor leveringsdatum verplaatst worden naar een latere datum als die tijdig worden doorgegeven en het springkasteel/attractie nog beschikbaar is.

Annuleren 

De huurder kan de reservatie annuleren ten laatste 14 dagen voor leveringsdatum. Bij niet tijdig annuleren dient 50% van het totaal bedrag te worden betaalt als schadevergoeding. 

Leveringskosten

Er wordt GRATIS geleverd in een straal van 25km van Roeselare. De overige afstand wordt berekend met Google Maps en bedraagt 0,50€/km. Bij de algemene voorwaarden of bij het online reserveren kunt u de tarieven terug vinden per gemeente.

Bestelbon

Ongeveer 1 week voor levering ontvangt u een bestelbon. Op de bestelbon wordt alles nog eens vermeldt. Daarop vindt u ons contactgegevens en rekeningnummer op terug. Hebt u geen ontvangen stuur gerust een mailtje.

Betalen

- Overschrijving voor levering

- Cash bij levering

- Payconiq


Niet kunnen betalen bij levering wordt het springkasteel/attractie niet geplaatst!


Annuleren door slecht weer

Annuleren bij slecht weer kosteloos tot 24u voor de levering! Funny castle kan de overeenkomst opzeggen zonder verder gevolg bij slecht weer. Hebt u al de overschrijving uitgevoerd. U ontvangt een tegoedbon ter waarde van u reservatie.

Leveringen / ophalingen

Alle leveringen gebeuren in de voormiddag tussen 7u en 12u. Wij komen deze terug ophalen de avond zelf tussen 18u en 22u. Indien u meerdere dagen huurt komen wij er de laatste avond om. Er kunnen geen wijzigingen meer gedaan worden aan de afgesproken tijden.

Niet aanwezig bij levering

Niet op het afgesproken uur aanwezig wordt er niet gewacht en zal de levering niet plaats vinden. Zodat we op tijd kunnen zijn bij de volgende klanten.