Huur- en leveringsvoorwaarden springkasteel/attractie

1. Reservering

De reservering is definitief nadat deze door ons wordt bevestigt. De huurder gaat bij een reservatie automatisch akkoord met de huur- en leveringsvoorwaarden.


2. Betaling

Betaling kan cash gebeuren bij levering of voordien overschrijven met vermelding van mededeling die op bestelbon vermeld is.


3. Voorschot of waarborg

Wij werken niet met voorschot of waarborg. Wanneer er schade is zal Funny castle dit laten herstellen en aan de huurder een factuur bezorgen.


4. Factuur

Wilt u een factuur vermeld dit bij de reservatie. Graag facturatiegegevens tijdig doorgeven. Facturen worden binnen de 10werkdagen na de levering opgemaakt. Standaard worden deze verstuurd per mail naar diegene die de reservatie heeft gemaakt. U krijgt een betalingstermijn van maximaal 14 dagen na factuurdatum. 


5. Wijzigingen

Bevestigde reservaties kunnen verplaatst worden naar een latere datum als die tijdig worden doorgegeven. Wijzigingen kunnen ten laatste 14dagen voor leveringsdatum. Als het springkasteel/attractie nog beschikbaar is zal de wijziging kunnen plaats vinden. Tijdig doorgeven is in iedereen zijn voordeel.


6. Annuleren

Annuleren bij slecht weer kosteloos tot 24u (1 dag) voor de levering!

De huurder kan de reservatie annuleren ten laatste 14dagen voor leveringsdatum. Bij niet tijdig annuleren dient 50% van het totaal bedrag te worden betaalt als schadevergoeding.


7. Levering

Wij nemen voor levering telefonisch contact op. Binnen een straal van 25km GRATIS (vanuit Roeselare).

Anders komt er extra kosten (hou rekening dat de rit 4x gebeurd). 

Overzicht gratis gemeentes: Ardooie / Deerlijk/ Dentergem / Diksmuide / Harelbeke / Hooglede / Houthulst / Ichtegem / Ieper / Ingelmunster / Izegem / Koekelare / Kortemark / Kortrijk / Kuurne / Langemark-Poelkapelle / Ledegem / Lendelede / Lichtervelde / Menen / Meulebeke / Moorslede / Oostkamp / Oostrozebeke / Pittem / Roeselare / Ruiselede / Staden / Tielt / Torhout / Waregem / Wervik / Wevelgem / Wielsbeke / Wingene / Zonnebeke

8. Plaatsing

Een persoon dient aanwezig te zijn bij levering en ophaling om een handje toe te steken zoniet wordt een meerprijs van 50€ aangerekend. Zorg voor een goede en makkelijk doorgang van minimaal 1,50m voor het plaatsen van het springkasteel/attractie. Leveringen door het huis of over treden doen wij niet! Als we bij het aankomen niet gemakkelijk op te bereiken plaats kunnen, kan er een meerprijs bijkomen voor de tijd dat we hierdoor verliezen. We kunnen beslissen om het springkasteel/attractie niet te plaatsen. Door omstandigheden of om beschadigingen te vermijden. Onvoldoende vrije doorgang om te leveren 50% van totale prijs. De klant heeft geen recht op een schadevergoeding of compensatie. Het springkasteel/attractie wordt best op een vlakke en zachte ondergrond, bij voorkeur gras geplaatst. We kunnen niet op puntige ondergrond plaatsen. Het springkasteel mag na opstelling niet meer verplaatst worden! Een vrije ruimte van minstens 0,5m langs de zijden van het springkasteel/attractie en 2m voor het plaatsen van de blazer.


9. Gebruik springkasteel/attractie

Is alleen toegestaan onder toezicht van een volwassen persoon, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen en schade gevallen tijdens de opbouw of afbouw en het gebruik. De huurder blijft verantwoordelijk voor het gehuurde materiaal tijdens huurperiode. Het gehuurde goed blijft eigendom van Funny castle. Bij diefstal/schade van het springkasteel/attractie, blazer(s) en verlengkabel(s) (Dino disco: speaker en discobal) tijdens de huurperiode is de klant verantwoordelijk en moet de aankoopsom of reparatie vergoed worden. Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade aan grasvelden of schade aan elektriciteit installaties. Laat nooit meer kinderen toe op het springkasteel dan voorgeschreven. Laat geen kinderen toe die ouder zijn dan de toegelaten maximumleeftijd (14jaar). Volwassenen zijn dus niet toegelaten.

Voedsel, drinken, schoeisel, scherpe voorwerpen en juwelen zijn verboden in het springkasteel/attractie. Het is verboden op de buitenwanden en het dak te klimmen. Bij stroomuitval of drukverlies het springkasteel/attractie ontruimen. Alle schade anders dan normale slijtage, alsook reinigingskosten veroorzaakt door abnormaal gebruik zullen aangerekend worden aan de huurder. Bij ophaling graag de springkasteel/attractie laten opstaan. Voor de springkastelen met ballen graag rekening houden dat de ballen bij ophaling terug in de zak moeten zitten!


10. Wat bij slecht weer

De blaasinstallatie mag in geen enkel geval worden afgedekt. Bij regenweer blijft het springkasteel/attractie in opgeblazen toestand voor als u 1 dag huurt tot het wordt afgehaald. Uitzondering: bij onweer en hevige rukwinden moet u het springkasteel/attractie tijdelijk aflaten! De muren/torens naar binnen plooien. Zo komt er niet veel water binnen. Zo niet loopt u de kans op schade door regen, hetgeen door de huurder betaald dient te worden. Ook het extra opkuis werk wordt door de huurder betaald. Als het slecht weer is gaan liggen de blaasinstallatie onmiddellijk terug aanzetten zodat er niet teveel regenwater in het springkasteel/attractie kan binnendringen.


11. Wat bij overnachting

Als het springkasteel niet meer gebruikt wordt graag loskoppelen van de blazer. De blazer(s) binnen opbergen. De muren/torens naar binnen plooien om regenwater in springkasteel te voorkomen. Eventueel de ritsen openzetten om die gemakkelijker te kunnen opplooien.


Bij schade tijdens de huurperiode dient u ons onmiddellijk te verwittigen 0470533794!

Besef dat deze voorwaarden er zijn om het iedereen gemakkelijker te maken want goede afspraken maken goede vrienden!